Βιογραφικό

Βιογραφικά στοιχεία

O Δημήτρης Βελδέκης γεννήθηκε το 1951 στη Βαμβακού Λακωνίας. Το 1969, αφού αποφοίτησε από το λύκειο Κορυδαλλού και έπειτα από επιτυχείς εξετάσεις, ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Το 1975 έλαβε το πτυχίο του, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το έτος 1980, απέκτησε από το νοσοκομείο «Η Σωτηρία» την ειδικότητα του Πνευμονολόγου.

Η καριέρα μου

Από το 1981 και για τα επόμενα 17 χρόνια ως το 1998, υπηρέτησε στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του ΝΝΘΑ ως επιμελητής.

Συνέχεια είχε η λήψη του τίτλου εξειδίκευσης στην εντατική θεραπεία, ενώ από το 1998 είχε τον τίτλο του Διευθυντού.

Από το 2006 έως το 2009 εκτελούσε καθήκοντα Διευθυντεύοντος στο ΚΑΑ.

Από το 2009 ως και την 31-12- 2018, οπότε και απεχώρησε, είχε τον τίτλο του Συντονιστού Διευθυντού, επικεφαλής του τμήματος ΚΑΑ (ΜΕΘ, ΜΑΦ, Πνευμονολογική Κλινική, Βρογχολογικό Εργαστήριο Επεμβατικής Πνευμονολογίας, Σπιρομετρικό Εργαστήριο και Συστέγαση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΝΝΘΑ).

Επιπλέον ακαδημαϊκή εξέλιξη και σημαντικές θεσεις

Ο Δημήτρης Βελδέκης είναι εξειδικευμένος στη βρογχοσκόπηση και την επεμβατική πνευμονολογία από το ΝΝΘΑ, το Fox Chase της Φιλαδέλφειας των Η.Π.Α. και το Thorax Klinik της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας.

Πέραν αυτών, έχει συμμετάσχει στη συγγραφή και παρουσίαση δεκάδων επιστημονικών εργασιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει υπάρξει:

  • Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας
  • Μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπέιας
  • Μέλος της Ελληνικής Βρογχολογικής Εταιρείας
  • Μέλος της εταιρείας Εντερικής και Παρεντερικής Διατροφής
  • Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΝΝΘΑ (2011-2015)
  • Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας (2012-2014)
  • Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΝΝΘΑ (2015-2018)

Τηλέφωνο Ανάγκης

Γιατί να με επιλέξετε...

Θέτω ψηλά τον πήχη της ιατρικής φροντίδας

Εμπειρία

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Πνευμονολογίας σε Πνευμονολογική Κλινική και Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχω την ικανότητα να παρέχω την καλύτερη φροντίδα της υγείας του αναπνευστικού σας συστήματος.

Εξοπλισμός

Στο Ιατρείο μου, στην Κλινική (Ιατρικό Ψυχικού) και το Πολυϊατρείο με τα οποία συνεργάζομαι, διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την ασφάλεια και τη βέλτιστη φροντίδα του ασθενή.

Επιτυχείς Θεραπείες

Όλα αυτά τα χρόνια παρέχω θεραπείες και υπηρεσίες φροντίδας της υγείας σε χιλιάδες ευχαριστημένους ασθενείς.